top of page
Voegwerken - Gevelrenovatie

Uw partner voor totale gevelrenovatie

GEVELREINIGING

Voor een mooi uitziende gevel is een regelmatig onderhoud nodig. Dit zorgt ervoor dat stof, vervuiling van uitlaatgassen en aangroeiend mos verwijderd worden van uw gevel, zodat deze zijn oorspronkelijke uitstraling terugwint. Voor het reinigen van gevels is water geen noodzakelijk element. Afhankelijk van de situatie kunnen we bij De Coster Bouw gebruikmaken van de nevelstraaltechniek, waarbij we kiezen voor de droge methode (droge straaltechniek) of de natte methode (hydropneumatische straaltechniek). De droge methode wordt vaak toegepast voor plaatsen waar geen water mag komen. Ook stoomreiniging is een methode die we vaak gebruiken. Hier wordt met behulp van warm water verzadigde stoom onder druk op de gevel gespoten. 

De Coster Bouw

gevelreiniging - vochtwering - zandstralen

Anker 2
achtergrond6.jpg

VOCHTWERING

Een gevel is meer dan een esthetisch pronkstuk van uw woning. Een goede woninggevel ziet er niet alleen mooi uit, maar beschermt u ook tegen regen en wind. Vochtwering is dan ook belangrijk bij gevelrenovaties.

 

Gevelbescherming of hydrofuge is de techniek die we toepassen om ervoor te zorgen dat er geen water in de woning dringt. Deze behandeling verandert niets aan het uitzicht van de gevel, maar zorgt er wel voor dat uw gevelstructuur steviger is en beter bestand tegen vriesweer of de aangroei van groen. 

Voegwerken - Gevelrenovatie De Coster Bouw
achtergrond4.jpg

ZANDSTRALEN

Gevelreiniging is een belangrijk onderdeel van een gevelrenovatie, maar wanneer de gevel ernstig vervuild is, zijn er drastische methodes nodig. Zandstralen wordt dan ook vaak gebruikt als techniek voor het verwijderen van hardnekkig vuil zoals graffiti. Voor het gebruik van deze methode inspecteren we het materiaal waaruit uw gevel bestaat voor het kiezen van de juiste korrelgrootte en druk. Hiermee reinigen we uw gevel nauwgezet zonder schade te berokkenen. 

achtergrond1.jpg

De Coster Bouw is uw partner voor totale gevelrenovatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

bottom of page